Klanten beoordelen ons met een 8.4

Ringers Bag - Up Carp Mix

€6,29

€6,99

Bestel voor 16:00 en morgen in huis

R1

Ringers Bag - Up Carp Mix, is een voer dat gemaakt is van de hoogste kwaliteit aan vismelen. Het visvoer voer ruikt extreem sterk naar vismeel, en heeft een mooi licht bruine kleur. Wanneer je het aanmaakt wordt het zeer luchtig en werkt direct zodra het in het water de bodem bereikt heeft.

Meer details

Meer informatie

Ringers Bag - Up Carp Mix, is een voer dat gemaakt is van de hoogste kwaliteit aan vismelen. Het visvoer voer ruikt extreem sterk naar vismeel, en heeft een mooi licht bruine kleur. Wanneer je het aanmaakt wordt het zeer luchtig en werkt direct zodra het in het water de bodem bereikt heeft. Ringers Carp mix groundbait heeft zeer goede resultaten opgeleverd. Hoewel Ringers original lokvoer ontwikkeld is voor het vangen van karper met de vaste hengel of feeder, is de afgelopen jaren duidelijk geworden dat brasem er ook vast mee te vangen valt.

Ringers Carp mix groundbait heeft inmiddels een behoorlijke reputatie onder de competitie vissers op brasem en is verantwoordelijk voor een heel aantal overwinningen op grote concoursen de afgelopen jaren. Waaronder 3 overwinningen van het prestigieuze "fish o mania"festival in Engeland de afgelopen jaren.

Merk: Ringers
Soort: Bag - Up Carp Mix Groundbait
Smaak: Karper - Brasem
Inhoud: 1 Kg

Verkoopprijs: € 6.99

30 andere producten in dezelfde categorie: