Klanten beoordelen ons met een 8.4

Filter

Categorie

Prijs

€ 0 - € 870

Preston Innovations Hengelsport deals

Preston Innovations staat erg goed bekend onder witvissers. Het merk maakt hoogwaardige en innovatieve producten voor witvissers. Ontdek het assortiment van Preston Innovations!

 • Snel bekijken
  €89,99 -12% €79,19

  Matrix AQUOS Ultra Landing Net Handle 3 Meter – 2 Piece, is gemaakt van sterk high modulus carbon voorzien van onze MST technologie de delen zijn gewrapt met onze Glide Tape Finish. Kevlar versterkingen rondom schroefdraad voor optimale sterkte en een rubberen handgreep. 

  €89,99 -12% €79,19
  In prijs verlaagd!
  Direct leverbaar
 • Snel bekijken
  €99,99 -12% €87,99

  Matrix AQUOS Ultra Landing Net Handle 4 Meter – 3 Piece, is gemaakt van sterk high modulus carbon voorzien van onze MST technologie de delen zijn gewrapt met onze Glide Tape Finish. Kevlar versterkingen rondom schroefdraad voor optimale sterkte en een rubberen handgreep. 

  €99,99 -12% €87,99
  In prijs verlaagd!
  Direct leverbaar
 • Snel bekijken
  €2,99 -12% €2,63

  Preston Bait Tubs 0.6 Liter, sterk, lichtgewicht materiaal heeft een veilig, gemakkelijk te gebruiken deksel met een Anti-hechtdesign. Kleine voetjes aan de onderkant voor gemakkelijk stapelen te gebruiken voor verschillende aassoorten. Een reeks aasdozen van Preston die zijn ontworpen om alle aassoorten te bewaren. 

  €2,99 -12% €2,63
  In prijs verlaagd!
  Direct leverbaar
 • Snel bekijken
  €4,99 -12% €4,39

  Preston Sieve 0.6 Liter, deze zeef is speciaal ontworpen om overtollige vloeistof bij elk soort aas af te voeren en past direct in de 1-pint aasbak. Voorzien van sterk gaas, lichtgewicht en robuust ontwerp is perfect voor het afvoeren van vocht van aas zoals wormen en pellets. Past perfect in een 1 pint aasbak.

  €4,99 -12% €4,39
  In prijs verlaagd!
  Direct leverbaar
 • Snel bekijken
  €3,59 -12% €3,16

  Preston Bait Strainer 1.2 Liter, deze zeef is ontworpen om rechtstreeks in de Preston Bait Tubs van 2 en 3 pint te passen en is ideaal voor het afvoeren van overtollige vloeistof van aas zoals pellets, maïs en casters. Afvoergaten met sleuven zorgen ervoor dat vloeistof gemakkelijk kan ontsnappen. Heeft een lichtgewicht ontwerp, kan in aasbakken worden...

  €3,59 -12% €3,16
  In prijs verlaagd!
  Direct leverbaar
 • Snel bekijken
  €3,49 -12% €3,07

  Preston Bait Tubs 1.2 Liter, sterk, lichtgewicht materiaal heeft een veilig, gemakkelijk te gebruiken deksel met een Anti-hechtdesign. Kleine voetjes aan de onderkant voor gemakkelijk stapelen te gebruiken voor verschillende aassoorten. Een reeks aasdozen van Preston die zijn ontworpen om alle aassoorten te bewaren. 

  €3,49 -12% €3,07
  In prijs verlaagd!
  Direct leverbaar
 • Snel bekijken
  €3,99 -12% €3,51

  Preston Bait Tubs 1.8 Liter, sterk, lichtgewicht materiaal heeft een veilig, gemakkelijk te gebruiken deksel met een Anti-hechtdesign. Kleine voetjes aan de onderkant voor gemakkelijk stapelen te gebruiken voor verschillende aassoorten. Een reeks aasdozen van Preston die zijn ontworpen om alle aassoorten te bewaren. 

  €3,99 -12% €3,51
  In prijs verlaagd!
  Direct leverbaar
 • Snel bekijken
  €9,49 -12% €8,35

  Preston Ventamesh Tub 1.8 Liter, is de perfecte oplossing voor het bewaren van levend aas zoals maden. Sterk nylon gaas, volledige luchtcirculatie voor levend aas en ook nog perfect stapelbaar. Deze Preston Ventamesh Tub laat lucht door het aas circuleren en houdt het zelfs op de heetste dagen koel.

  €9,49 -12% €8,35
  In prijs verlaagd!
  Direct leverbaar
 • Snel bekijken
  €41,99 -12% €36,95

  Preston Monster Xtreme Handle 2.5 Meter, deze zijn speciaal ontworpen voor gebruik met grotere schepnetten waarbij grote vissen het doelwit zijn, maar die net zo goed thuis zijn bij conventionele visstijlen. Ondanks dat ze extreem sterk zijn, zijn deze handgrepen prachtig uitgebalanceerd en superstijf, waardoor de visser met gemak vis kan scheppen. 

  €41,99 -12% €36,95
  In prijs verlaagd!
  Direct leverbaar
 • Snel bekijken
  €29,99 -12% €26,39

  Preston 3 mm Riddle, zijn ontworpt past op de 18 liter emmers van Preston en Sonubaits, de verschillende zeven zijn vervaardigd van hoge kwaliteit, impact bestendig plastic en hoge kwaliteit roestvrij staaldraad. Het gaas is beschikbaar in drie formaten van 3, 4 en 6 mm. De zeven kunnen gebruikt worden voor alle soorten aas en lokvoer, vanaf pinkies tot...

  €29,99 -12% €26,39
  In prijs verlaagd!
  Direct leverbaar
 • Snel bekijken
  €47,99 -12% €42,23

  Preston Monster Xtreme Handle 3.0 Meter, deze zijn speciaal ontworpen voor gebruik met grotere schepnetten waarbij grote vissen het doelwit zijn, maar die net zo goed thuis zijn bij conventionele visstijlen. Ondanks dat ze extreem sterk zijn, zijn deze handgrepen prachtig uitgebalanceerd en superstijf, waardoor de visser met gemak vis kan scheppen. 

  €47,99 -12% €42,23
  In prijs verlaagd!
  Direct leverbaar
 • Snel bekijken
  €71,99 -12% €63,35

  Preston Monster Xtreme XS Handle 3.6 Meter, deze zijn speciaal ontworpen voor gebruik met grotere schepnetten waarbij grote vissen het doelwit zijn, maar die net zo goed thuis zijn bij conventionele visstijlen. Ondanks dat ze extreem sterk zijn, zijn deze handgrepen prachtig uitgebalanceerd en superstijf, waardoor de visser met gemak vis kan scheppen. 

  €71,99 -12% €63,35
  In prijs verlaagd!
  Direct leverbaar

Over Preston Innovations Ltd.


Veel serieuze wedstrijdvissers zijn fan van de producten van Preston Innovations, maar ook recreatievissers gebruiken graag producten van Preston fishing. Achter Preston Innovations zit een team van enthousiaste en ervaren witvissers. Zij kennen alle ins and outs van de branche en kunnen daardoor hoogwaardige producten ontwerpen. Daarom hebben we bij FishingDeals een ruim assortiment van dit merk. Zo vindt elke enthousiaste witvisser, recreant of wedstrijdvisser, de producten waar ze echt verder mee komen.


Een lange geschiedenis en veel ervaring


Het Engelse merk Preston Fishing werd in 1990 al opgericht. Sindsdien brengen ze regelmatig innovatieve producten op de markt. De drijvende krachten achter het merk zijn allemaal zelf top vissers, die de nodige prijzen hebben gewonnen. Daarom weten zij precies wat een visser zoekt en welke producten wel of niet werken. Bijna maandelijks brengt Preston Innovations LTD wel nieuwe producten op de markt. Een Preston feeder is erg populair, maar ook Preston onderlijnen en Preston Visspullen worden veel gebruikt. Maar daarnaast heeft het merk nog veel meer producten in het assortiment. Van klein materiaal tot grote zitkisten en van laarzen tot aan schepnetten en nog veel meer. En dat alles van de beste kwaliteit voor de fanatieke visser. Zo genieten vissers keer op keer van de praktische en innovatieve producten van dit merk.


Hoge kwaliteit voor een goede prijs


De producten van Preston staan allereerst bekend om hun enorm hoge kwaliteit. Niet voor niets kiezen heel veel wedstrijdvissers voor materiaal van Preston Fishing. Tegelijkertijd zijn de producten verkrijgbaar voor een goede prijs. De prijs-/kwaliteitverhouding van Preston Innovations is dan ook zeker goed te noemen. In onze webshop bestel je alle producten eenvoudig en snel en bezorgen we ze zo snel mogelijk bij je thuis. Zo geniet je snel van de geweldige producten van dit merk en wordt het vissen nog leuker. Weet jij al wat je nodig hebt?


Neem contact op over onze Preston Hengelsport producten!


Twijfel je over welk product van Preston Hengelsport het beste bij je wensen aansluit? Of wil je weten of je beter materiaal van Preston, Matrix of een ander merk kunt bestellen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag bij het vinden van de visuitrusting die echt bij je past. Of je nu een ervaren wedstrijdvisser bent of graag vist in je vrije tijd, wij staan klaar voor elk type visser!