Klanten beoordelen ons met een 8.4

Filter

Categorie

Prijs

€ 0 - € 15

Sprays

Ons assortiment aan weed and feed sprays bestaat uit producten van de beste kwaliteit, van de topmerken Champion Feed en Marcel van den Eynede. Bestel hier jouw fishing sprays.

9 producten
 • Snel bekijken
  €7,49 -10% €6,74

  Champion Feed Attra Spray Ammandel, is een geconcentreerde flavour welke perfect is om het haakaas van extra geur te voorzien. Deze geurstof wordt geleverd in een handig sprayflesje. Deze “Attra-Spray” is heel nuttig voor schuwe vissen, verstuif op het aas op uw vishaak, casters of pellets.

  €7,49 -10% €6,74
  In prijs verlaagd!
  Direct leverbaar
 • Snel bekijken
  €7,49 -10% €6,74

  Champion Feed Attra Spray Banana, is een geconcentreerde flavour welke perfect is om het haakaas van extra geur te voorzien. Deze geurstof wordt geleverd in een handig sprayflesje. Deze “Attra-Spray” is heel nuttig voor schuwe vissen, verstuif op het aas op uw vishaak, casters of pellets.

  €7,49 -10% €6,74
  In prijs verlaagd!
  Direct leverbaar
 • Snel bekijken
  €7,49 -10% €6,74

  Champion Feed Attra Spray Caramel, is een geconcentreerde flavour welke perfect is om het haakaas van extra geur te voorzien. Deze geurstof wordt geleverd in een handig sprayflesje. Deze “Attra-Spray” is heel nuttig voor schuwe vissen, verstuif op het aas op uw vishaak, casters of pellets.

  €7,49 -10% €6,74
  In prijs verlaagd!
  Direct leverbaar
 • Snel bekijken
  €7,49 -10% €6,74

  Champion Feed Attra Spray Cuberdon, is een geconcentreerde flavour welke perfect is om het haakaas van extra geur te voorzien. Deze geurstof wordt geleverd in een handig sprayflesje. Deze “Attra-Spray” is heel nuttig voor schuwe vissen, verstuif op het aas op uw vishaak, casters of pellets.

  €7,49 -10% €6,74
  In prijs verlaagd!
  Niet beschikbaar
 • Snel bekijken
  €7,49 -10% €6,74

  Champion Feed Attra Spray Strawberry, is een geconcentreerde flavour welke perfect is om het haakaas van extra geur te voorzien. Deze geurstof wordt geleverd in een handig sprayflesje. Deze “Attra-Spray” is heel nuttig voor schuwe vissen, verstuif op het aas op uw vishaak, casters of pellets.

  €7,49 -10% €6,74
  In prijs verlaagd!
  Direct leverbaar
 • Snel bekijken
  €7,99 -10% €7,19

  Marcel Van Den Eynde Magic Spray Big Fish, in ons gamma hebben we een eigen Van Den Eynde Magic spray range van 100 ml en worden gemaakt met de sterkste grondstoffen. De Magic spray is dan ook een additief dat wordt gebruik specifiek voor het haakaas extra te gaan verrijken met een geurstof om de vis beter te kunnen lokken.

  €7,99 -10% €7,19
  In prijs verlaagd!
  Direct leverbaar
 • Snel bekijken
  €7,99 -10% €7,19

  Marcel Van Den Eynde Magic Spray Brasem, in ons gamma hebben we een eigen Van Den Eynde Magic spray range van 100 ml en worden gemaakt met de sterkste grondstoffen. De Magic spray is dan ook een additief dat wordt gebruik specifiek voor het haakaas extra te gaan verrijken met een geurstof om de vis beter te kunnen lokken.

  €7,99 -10% €7,19
  In prijs verlaagd!
  Direct leverbaar
 • Snel bekijken
  €7,99 -10% €7,19

  Marcel Van Den Eynde Magic Spray Maggots, in ons gamma hebben we een eigen Van Den Eynde Magic spray range van 100 ml en worden gemaakt met de sterkste grondstoffen. De Magic spray is dan ook een additief dat wordt gebruik specifiek voor het haakaas extra te gaan verrijken met een geurstof om de vis beter te kunnen lokken.

  €7,99 -10% €7,19
  In prijs verlaagd!
  Direct leverbaar
 • Snel bekijken
  €7,99 -10% €7,19

  Marcel Van Den Eynde Magic Spray Roach, in ons gamma hebben we een eigen Van Den Eynde Magic spray range van 100 ml en worden gemaakt met de sterkste grondstoffen. De Magic spray is dan ook een additief dat wordt gebruik specifiek voor het haakaas extra te gaan verrijken met een geurstof om de vis beter te kunnen lokken.

  €7,99 -10% €7,19
  In prijs verlaagd!
  Direct leverbaar

Weed and feed fishing sprays

Om jou fishing sprays aan te kunnen bieden van de beste kwaliteit, werken wij uitsluitend samen met de twee topproducenten Champion Feed en Marcel van den Eynede. De weed and feed sprays van deze merken kunnen het haakaas voorzien van extra geur, waardoor vissen sneller zullen toehappen.

Champion Feed and Weed Attra Spray

De Attra Spray is een geurstof waarmee het haakaas van geur voorzien kan worden. De weed and feed spray werkt goed bij wat schuwere vissen. De Champion Feed Attra spray is makkelijk te verstuiven op het aas van de vishaak, casters of pelletjes. De geconcentreerde geurflesjes zijn onder andere te verkrijgen in de geuren:

-        Amandel

-        Banana

-        Caramel

-        Cuberdon

-        Strawberry

Over Champion Feed

Champion Feed is een Belgische aasfabrikant die zich richt op het produceren van hoogwaardig aas voor vissen. Het bedrijf is in 1993 opgericht en heeft zich in een relatief korte tijd ontwikkeld tot een internationaal bedrijf met testvissers in heel Europa. Dankzij de gedrevenheid van de zaakvoerders en hardwerkende medewerkers, die innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel dragen, exporteren ze nu naar alle Europese landen.

Naast trouwe hobby vissers bedienen ze ook nationale en internationale teams met kampioenen van wereldklasse. Champion Feed is een vooruitstrevend bedrijf dat constant investeert in nieuwe machines, hogere kwaliteitsnormen en nieuwe grondstoffen met respect voor het milieu, fauna en flora.

Marcel van den Eynede Weed and Feed Spray

De weed and feed sprays van Marcel van den Eynede worden gemaakt met de sterkste grondstoffen, waardoor ze een grote aantrekkingskracht hebben. De Magic Spray is dan ook een product dat specifiek wordt gebruikt om het haakaas extra te verrijken met een geurstof, om de vis beter te kunnen lokken. Het assortiment van Marcel van den Eynede bestaat uit vier verschillende weed and feed sprays:

-        Big fish

-        Brasem

-        Maggots

-        Roach

Over Marcel van den Eynede

Marcel Van Den Eynde is een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar bestaat. Marcel, de oprichter van het bedrijf, is een zeer bekend persoon in de wereld van de hengelsport. De lokaas samenstellingen, zoals bovenstaande weed and feed sprays, zijn uniek en worden uitsluitend met top grondstoffen geproduceerd.

Het ontwikkelen van de producten wordt vaak in samenspraak gedaan met enkele goede vrienden van Marcel, waaronder: Bob Nudd,  Alan Scotthorne, Luc Vercammen (Europees kampioen 1999), Philip Carroyer (vice-wereldkampioen 1997) en Luc de Baets (2x Kampioen van België). Bijna elke Europese zoetwater-hengelaar heeft ooit eens gevist met één van de producten van Marcel van den Eynede.

Weed and feed sprays kopen

Wil jij sprays gebruiken om vissen te lokken tijdens jouw vissessie? De beste producten vind je bij Fishingdeals hengelsport online. Vandaag besteld vóór 15:00 uur, is vandaag nog de deur uit. Voor je het weet kun jij jouw nieuwste sprays gaan gebruiken. Op naar nog meer vissucces en -plezier aan de waterkant!