Klanten beoordelen ons met een 8.4

Filter

Aasdozen

Aas is er in allerlei verschillende vormen, denk maar eens aan: maden, pellets, partikels, mais, of brood. Een ding is zeker: als sportvisser kun je niet zonder. Bekijk hier ons assortiment in aasdozen.

29 producten
per pagina
 • Snel bekijken
  €3,49 -10% €3,14

  Guru Bait Box 1 Pint – 0.57 Liter (dicht deksel), dit zijn zeer opvallende Guru Bait Boxen gemaakt uit zwart niet-transparant plastic dat tegen een stootje kan. Het nauwsluitende deksel is semi transparant zodat je direct weet wat de inhoud is. Bruikbaar voor levend aas, maar ook voor pellets, granen of gesoakte producten. 

  €3,49 -10% €3,14
  In prijs verlaagd!
  Direct leverbaar
 • Snel bekijken
  €3,49 -10% €3,14

  Guru Bait Box 1 Pint – 0.57 Liter (geperforeerd deksel), dit zijn zeer opvallende Guru Bait Boxen gemaakt uit zwart niet transparant plastic dat tegen een stootje kan. Het nauwsluitende deksel is semi transparant zodat je direct weet wat de inhoud is. Bruikbaar voor levend aas, maar ook voor pellets, granen of gesoakte producten. 

  €3,49 -10% €3,14
  In prijs verlaagd!
  Niet beschikbaar
 • Snel bekijken
  €3,99 -10% €3,59

  Guru Bait Box 2.2 Pint – 1.25 Liter (geperforeerd deksel), dit zijn zeer opvallende Guru Bait Boxen gemaakt uit zwart niet transparant plastic dat tegen een stootje kan. Het nauwsluitende deksel is semi transparant zodat je direct weet wat de inhoud is. Bruikbaar voor levend aas, maar ook voor pellets, granen of gesoakte producten. 

  €3,99 -10% €3,59
  In prijs verlaagd!
  Direct leverbaar
 • Snel bekijken
  €4,49 -10% €4,04

  Guru Bait Box 3.3 Pint – 1.87 Liter (geperforeerd deksel), dit zijn zeer opvallende Guru Bait Boxen gemaakt uit zwart niet transparant plastic dat tegen een stootje kan. Het nauwsluitende deksel is semi transparant zodat je direct weet wat de inhoud is. Bruikbaar voor levend aas, maar ook voor pellets, granen of gesoakte producten. 

  €4,49 -10% €4,04
  In prijs verlaagd!
  Niet beschikbaar
 • Snel bekijken
  €3,49 -10% €3,14

  Guru Bait Strainer 1 Pint, is handige zeef om je pellets, casters, hennep mee te bereiden. De Guru Bait Strainer is een super handige zeef dat perfect in de Guru 1 en 3,3 pint bait boxen past. Of je nu pellets wilt klaar maken, casters of hennep wilt spoelen is het heel handig voor. Perfect voor alle vloeistof houdende aassoorten, deze Bait Strainer is...

  €3,49 -10% €3,14
  In prijs verlaagd!
  Direct leverbaar
 • Snel bekijken
  €3,99 -10% €3,59

  Guru Bait Strainer 3 Pint, is handige zeef om je pellets, casters, hennep mee te bereiden. De Guru Bait Strainer is een super handige zeef dat perfect in de Guru 1 en 3,3 pint bait boxen past. Of je nu pellets wilt klaar maken, casters of hennep wilt spoelen is het heel handig voor. Perfect voor alle vloeistof houdende aassoorten, deze Bait Strainer is...

  €3,99 -10% €3,59
  In prijs verlaagd!
  Direct leverbaar
 • Snel bekijken
  €16,99 -12% €14,95

  Matrix EVA Air Flow Bait Tubes 3 pts, is een musthave voor iedere witvisser. Ze zijn ideaal voor het bewaren van levend aas zoals maden, wormen, casters en pellets. Het deksel is gemaakt met een fijne mesh voor ventilatie zodat je aas in een topconditie blijft. Het uniek gegoten EVA Basis hebben getaperde wanden zodat je ze makkelijk kunt stapelen.

  €16,99 -12% €14,95
  In prijs verlaagd!
  Direct leverbaar
 • Snel bekijken
  €19,99 -12% €17,59

  Matrix EVA Air Flow Bait Tubes 4 pts, is een musthave voor iedere witvisser. Ze zijn ideaal voor het bewaren van levend aas zoals maden, wormen, casters en pellets. Het deksel is gemaakt met een fijne mesh voor ventilatie zodat je aas in een topconditie blijft. Het uniek gegoten EVA Basis hebben getaperde wanden zodat je ze makkelijk kunt stapelen.

  €19,99 -12% €17,59
  In prijs verlaagd!
  Direct leverbaar
 • Snel bekijken
  €23,99 -12% €21,11

  Matrix EVA Air Flow Bait Tubes 6 pts, is een musthave voor iedere witvisser. Ze zijn ideaal voor het bewaren van levend aas zoals maden, wormen, casters en pellets. Het deksel is gemaakt met een fijne mesh voor ventilatie zodat je aas in een topconditie blijft. Het uniek gegoten EVA Basis hebben getaperde wanden zodat je ze makkelijk kunt stapelen.

  €23,99 -12% €21,11
  In prijs verlaagd!
  Direct leverbaar
 • Snel bekijken
  €27,99 -12% €24,63

  Matrix EVA Airflow Bowls 13.2 pts, is een musthave voor iedere witvisser. De ideale oplossing voor het bewaren van levend aas, zoals maden en wormen. Het fijn mazige mesh deksel zorgt voor ventilatie, terwijl de gegoten EVA basis met getaperde wanden voorkomt dat het aas vast komt te zitten. Dankzij de grote, ronde hoeken blijft je aas moeiteloos...

  €27,99 -12% €24,63
  In prijs verlaagd!
  Direct leverbaar
 • Snel bekijken
  €24,99 -12% €21,99

  Matrix EVA Airflow Bowls 8.8 pts, is een musthave voor iedere witvisser. De ideale oplossing voor het bewaren van levend aas, zoals maden en wormen. Het fijn mazige mesh deksel zorgt voor ventilatie, terwijl de gegoten EVA basis met getaperde wanden voorkomt dat het aas vast komt te zitten. Dankzij de grote, ronde hoeken blijft je aas moeiteloos bereikbaar. 

  €24,99 -12% €21,99
  In prijs verlaagd!
  Direct leverbaar
 • Snel bekijken
  €2,99 -12% €2,63

  Matrix Grey – Lime Bait Box 1.1 pts, deze nieuwe aas boxen zijn ideaal voor het goed houden van je aas. Dankzij het ademende gemakkelijk fit rubber rond het deksel. De deksels zijn ook doorschijnend zodat je snel kan zien wat er in zit. Zijn gemaakt van een slagvast slijtvast kunststof. 

  €2,99 -12% €2,63
  In prijs verlaagd!
  Direct leverbaar

Waarom een aasdoos?

Het is natuurlijk belangrijk dat het aas vers is, en dat je voldoende aas voorradig hebt. Een goede aasdoos is hierbij onmisbaar. Met een aasdoos van hoge kwaliteit zorg je ervoor dat je aas vers blijft, hij voldoende kan luchten en – in het geval van levend aas – niet kan ontsnappen.  

Guru Bait Box

De aasdozen van Guru Bait zijn gemaakt uit een zwart anti-transparant plastic, dat goed tegen een stootje kan. De deksel is semi-transparant waardoor je direct de inhoud kan zien. De deksel is daarnaast nauwsluitend. Deze aasdozen zijn bruikbaar voor levend aas, maar ook voor pellets, granen of gesoakte producten. Guru Bait is verkrijgbaar in de maten pint 1, 2.2 en 3.3.  

Bait Strainer 

De Guru Bait Strainer is een handige zeef om pellets, casters en hennep mee te bereiden. Je kunt hierin de pellets bijvoorbeeld gemakkelijk afspoelen en klaarmaken. Dit is perfect voor alle vloeistof-houdende aassoorten. De aasdoos is verkrijgbaar in 1 Pint en 3.3 Pint.

Matrix Grey – Lime Bait

De nieuwe aasdozen van Matrix Grey zijn ideaal om je aas vers in te houden. Dit komt dankzij de ademende rubberen deksel, die overigens semi-transparant is. De aasdoos is gemaakt van een slijtvast kunststof en gaan daardoor lang mee. Het is te verkrijgen in 3 verschillende maten: 1.1 pts, 2.2 pts en 3.3 pts.

Matrix Grey – Lime Solid

De aasdozen van Matrix Grey zijn speciaal gemaakt voor aassoorten die op water dienen te staan, zoals hennep en casters. Om deze reden bevatten de deksels geen gaten. De aasdoos is nieuw in het assortiment en zijn gemaakt van een hoogwaardige kunststof. Daarnaast sluiten de deksels perfect aan. Deze aasdoos is te verkrijgen in 3 verschillende maten: 1.1 pts, 2.2 pts en 3.3 pts.

Presenton Bait Tubs

De Preston Bait Tubs zijn gemaakt van hoogwaardig zwart kunststof, wat ze zeer licht en sterk maakt. Het grootste formaat van deze aasdoos (1,8 liter) past perfect in de Preston aasbakhouder. Verkrijgbaar in de maten: 0.3, 0.6, 1,2 en 1,8 liter. 

Preston White 

Door de lichte kleuren van de Preston White aasdozen, blijft de aas koel onder zeer warme omstandigheden. Deze aasdozen hebben aan de binnenkant een maataanduiding, zodat je precies je hoeveelheid aas kunt afmeten. Verkrijgbaar in de maten 0.3, 0.6, 1,2 en 1,8 liter.

Aasdozen kopen 

Fishingdeals is dé webshop als het gaat om een kwalitatief goed aasdoos. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan aasdozen, geschikt voor elk soort aas. Neem gerust een kijkje in onze hengelsport webshop.