Klanten beoordelen ons met een 8.4

Over ons - Fishingdeals

Fishingdeals is een professioneel bedrijf dat zich volledig richt op de verkoop van hengelsportartikelen via internet. We hebben geen fysieke winkel maar werken vanuit een eigen magazijn waar uit wij zelf alles vanuit leveren. Hierdoor is een snelle levering naar de klant toe mogelijk. Bij Fishingdeals draait het niet alleen om de prijs maar proberen toch een zo gunstig mogelijke prijs naar onze klanten toe aan te bieden. Ook de toegevoegde van service is voor ons van even groot belang.


Wij streven er naar om vissend Nederland en België te voorzien van hengelsportartikelen voor het uitvoeren van jou hobby op een zo’n eenvoudige en klantvriendelijke manier. Hierbij denken wij aan een webshop met eenvoudige navigatie en een transparante communicatie en meer service aan te bieden. Bovendien willen wij de positieve ervaring die de sportvisser in de fysieke winkel heeft ook zeker online te overtreffen. Fishingdeals wil de sportvisser hierin voorzien door middel van een klantvriendelijke webwinkel met een professionele gemakkelijke uitvoering.
Eventueel verzenden wij de niet op voorraad zijn de goederen gratis na in overleg met de klant.

 

Al onze hengelsportartikelen worden geleverd via verschillende koerier bedrijven Postnl (Nederland) & Bpost (Belgie) hier hebben wij een goede ervaring mee en wordt steeds correct geleverd bij de klant. Producten die bij ons besteld en betaald zijn voor 15.00 uur proberen wij nog dezelfde dag te verzenden. De verzendingskosten bij Fishingdeals zijn vanaf € 75 GRATIS. Betaal direct online via ons beveiligd betaalsysteem, of via traditionele overboeking - overschrijving. Met de verschillende online betaalmethodes kan je betalen zoals Visa- Mastercard, Bankcontact – Mister Cash, Ideal, Paypal, Direct banking, Sofort Banking.