Klanten beoordelen ons met een 8.4

Verzenden & Retourneren. - Fishingdeals

Verzenden.
Wij Fishingdeals verzenden met Postnl (Nederland) & Bpost (Belgie)
Al onze producten worden in een stevige doos verpakt. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van verpakkingsmaterialen die niet schadelijk zijn voor het milieu. De verzendingskosten bij Fishingdeals zijn vanaf € 75 GRATIS. Onder dit bedrag rekenen wij verzendingskosten aan. Voor Nederland € 7.25 – Voor België € 7.25
In het geval van speciale acties - afmetingen kunnen de verzendkosten afwijken. Deze zullen t.z.t. vermeld worden aan de consument.
Er wordt door ons een mail verstuurd wanneer je pakket bij ons vertrekt met een Track & Trace nummer. Dit kan je volgen op de site van de bezorger door ons aangegeven in je mail, klik op Track & Trace en geef je Tracking code in.

Retourneren.
Onze voorwaarden bij terug sturen van producten. U kunt de producten binnen 14 dagen na levering aan het onderstaande adres terug sturen.

Als de producten die u heeft besteld goed zijn uitgeleverd, kunnen wij niet instaan voor de retour kosten en worden de verzendingskosten voor Nederland € 7.25 – Voor België € 7.25 door ons gemaakt ook niet terug betaald.

U kunt het pakket terug sturen maar er dient eerst een retour opdracht via info@fishingdeals.nl aan gevraagd te worden per mail niet telefonische. Wordt dit niet aangevraagd per mail kunnen wij niet instaan dat je pakket verloren gaat. Worden er toch pakket retour gestuurd zonder retour opdracht zullen wij een bedrag van € 17,50 in rekening brengen. Voor kleine producten word het bedrag € 9.00 in rekening gebracht worden.

Wat te doen:
Wanneer er sprake is van schade aan het ontvangen product.
Wanneer er sprake is van een verkeerd ontvangen product.
Wanneer een product niet naar wens is, niet voldoet aan de omschrijving of anderzijds niet voldoet aan de wens van de klant en de fout hier van ligt bij Fishingdeals of onze leveranciers.

Vragen wij u vriendelijk dit te melden via email info@fishingdeals.nl

Crediteren van het aankoopbedrag minus de verzendkosten gemaakt door Fishingdeals, vindt plaats NA ontvangst en controle van het terug gestuurde pakket.

Adres gegevens Retourneren:
Fishingdeals
T.A.V. Afdeling Retourneren
Schotensteenweg 49
2960 Brecht
België