Klanten beoordelen ons met een 8.4

Guru X-Change Distance Cage Medium 40 + 50 gr Feeder

€4,67

€5,19

Bestel voor 16:00 en morgen in huis

GAD04

Guru X-Change Distance Feeder Cage Medium 40 + 50 gr, eindelijk komt er een einde aan een tas vol met verschillende korven. Natuurlijk wil iedere Feeder visser snel kunnen wisselen van voerkorf, als de wind draait of de stroming aantrekt zijn er andere gewichten nodig. 

Meer details

Meer informatie

Guru X-Change Distance Feeder Cage Medium 40 + 50 gr, eindelijk komt er een einde aan een tas vol met verschillende korven. Natuurlijk wil iedere Feeder visser snel kunnen wisselen van voerkorf, als de wind draait of de stroming aantrekt zijn er andere gewichten nodig. Guru heeft hier een nieuwe oplossing voor bedacht. Met de X-Change Distance Feeders draai je heel simpel de loodring (gewicht van de korf en vervang je die voor een lichtere of zwaardere ring. De X-Change Distance Feeders zijn gemaakt van een stevig kunststof materiaal, wat een briljante combinatie tussen effectiviteit en gebruiksvriendelijkheid brengt.

De 'Cage' voerkorf creëert een mooie voerkolom tijdens het zakken in het water, dit trekt de vis dus snel aan. De 'Solid' voerkorf heeft een dichtere behuizing en zal het voer dus langer bij zich houden.

Merk: Guru
Type: X-Change Distance Feeder Cage Body
Maat: Medium 40 + 50 Gr
Inhoud: Per Stuk

Verkoopprijs: € 5.19

30 andere producten in dezelfde categorie: