Klanten beoordelen ons met een 8.4

De bekendste vismerken op een rijtje

Vissen doe je natuurlijk het liefst met de beste aas en materiaal van topkwaliteit. Tegenwoordig is het lastig om onderscheid te maken tussen al die verschillende soorten en merken. Daarom hebben wij in dit artikel de bekendste vismerken voor je op een rijtje gezet.

Fox Rage

Fox Rage is een van de grootste merken op het gebied van roofvis. Dagelijks gaan meer dan 10.000 vissers over de hele wereld op pad met producten uit de roofvislijn van Fox Rage. De producten uit het assortiment van dit vismerk zijn innovatief en hoogwaardig. Fox Rage staat bekend om haar roofvislijn, waarbij de shads en softbaits met name geliefd zijn onder de vissers. Daarnaast biedt Fox Rage ook producten voor het vissen op karper en witvis.

Korum

Korum is een zeer degelijk en betrouwbaar vismerk dat zich richt op de fanatieke witvisser en karper visser. Het brede assortiment heeft een goede kwaliteit waardoor het onder menig visser zeer populair is. Dankzij de goede kwaliteit kan Korum mee in de strijd met de premium merken, terwijl ze qua prijsniveau toch wat voordeliger zitten. Het is dan ook niet gek dat je Korum veel terugziet aan de waterkant.

Champion Feed

Champion Feed is een Belgische aas fabrikant die zich richt op het produceren van hoogwaardig aas voor vissen. Het bedrijf is in 1993 opgericht en heeft zich in een relatief korte tijd ontwikkeld tot een internationaal bedrijf met testvissers in heel Europa. Naast trouwe hobby vissers bedienen ze ook nationale en internationale teams met kampioenen van wereldklasse. Champion Feed is een vooruitstrevend bedrijf dat constant investeert in nieuwe machines, hogere kwaliteitsnormen en nieuwe grondstoffen met respect voor het milieu, fauna en flora.

Cresta

Cresta is één van de grootste vismerken binnen Nederland en België op het gebied van hengelsport. Het bedrijf is ontstaan vanuit een passie voor de hengelsport en is gespecialiseerd in vissen op witvis, roofvis en karper. Het Cresta assortiment is groot en van hoge kwaliteit. De eigenaar van Cresta hengelsport heeft toewijding voor het vak en draait zelf al vele jaren mee in het wedstrijdcircuit, hierdoor kan hij zich helemaal vinden in de innovatieve producten.  

Ringer

Ringer Baits is een Engelse voerproducent in de wereld van wedstrijdvissen. Naast pellets en boilies voor witvisserij, produceert het vismerk tegenwoordig ook andere onmisbare aas-benodigdheden. Steve Ringer, één van de bekendste wedstrijdvissers van het moment, is een van de oprichters van Ringer Baits. Door ervaring, kennis en professionele expertise te combineren, produceren de mannen van Ringer Baits al jaren lokvoer, haakaas en accessoires waarmee vissers hun vangst letterlijk zien groeien.

Beste merken bij Fishingdeals

Bij Fishingdeals vind je alleen vismateriaal van de beste merken. Neem gerust een kijkje in onze hengelsport webshop of neem contact met ons op voor vragen.