Klanten beoordelen ons met een 8.4

Sonubaits SO Natural Lake

€6,56

€7,29

Niet beschikbaar

S1780004 - out

Sonubaits SO Natural Lake, is voorzien meerdere graan soorten, paneermeel en kruiden. Deze variant is speciaal gericht op het vissen in stilstaande wateren zoals vijvers en kan zowel voor de Vaste als met de Feeder hengel gebruikt worden.

Meer details

Meer informatie

Sonubaits SO Natural Lake, is voorzien meerdere graan soorten, paneermeel en kruiden. Deze variant is speciaal gericht op het vissen in stilstaande wateren zoals vijvers en kan zowel voor de Vaste als met de Feeder hengel gebruikt worden. De SO Natural Lake heeft een normale kleur, Original en de SO Natural Black Lake heeft een zwarte kleur, Black.

De Sonubaits SO Natural Range zijn gemaakt om met elkaar te mengen om zo een uniek voer voor je eigen te maken. Maar de SO Natural voeders moeten niet gemengd worden kunnen ook elk afzonderlijk gebruikt worden wat ook heel goed werkt. De Sonubaits SO is gemaakt van de beste natuurlijke ingrediënten, de mix is zo uit de zak te mengen met water waarna je al vlug een mix hebt die klaar is voor gebruik. Met de SO Natural Sonubaits Range heeft Sonubaits een grondvoer op de markt gebracht dat volledig gericht is op het vissen op witvis. De ontwikkeling van de SO Natural Range is in samenwerking met enkele topvissers gedaan waar door er een mix tot stand is gekomen die tot zeer goede resultaten leidt. De SO Natural Range is uitgebracht in verschillende varianten. Verpakt in een hersluitbare 1 Kg zak.

Merk: Sonubaits
Soort: Grondvoer
Smaak: Lake
Inhoud: 1 Kg

Verkoopprijs: € 7.29

30 andere producten in dezelfde categorie: