Klanten beoordelen ons met een 8.4

Sonubaits SO Natural Black Bream

€6,56

€7,29

Niet beschikbaar

S1780005 - out

Sonubaits SO Natural Black Bream, is voorzien van meerdere graan soorten en zoetstoffen. Deze variant is speciaal gemaakt voor het vissen op brasem en voorn en kan zowel voor de Vaste als Feeder hengel gebruikt worden. 

Meer details

Meer informatie

Sonubaits SO Natural Black Bream, is voorzien van meerdere graan soorten en zoetstoffen. Deze variant is speciaal gemaakt voor het vissen op brasem en voorn en kan zowel voor de Vaste als Feeder hengel gebruikt worden. De SO Natural Black Bream heeft een zwarte kleur, Black.

De Sonubaits SO Natural Range zijn gemaakt om met elkaar te mengen om zo een uniek voer voor je eigen te maken. Maar de SO Natural voeders moeten niet gemengd worden kunnen ook elk afzonderlijk gebruikt worden wat ook heel goed werkt. De Sonubaits SO is gemaakt van de beste natuurlijke ingrediënten, de mix is zo uit de zak te mengen met water waarna je al vlug een mix hebt die klaar is voor gebruik. Met de SO Natural Sonubaits Range heeft Sonubaits een grondvoer op de markt gebracht dat volledig gericht is op het vissen op witvis. De ontwikkeling van de SO Natural Range is in samenwerking met enkele topvissers gedaan waar door er een mix tot stand is gekomen die tot zeer goede resultaten leidt. De SO Natural Range is uitgebracht in verschillende varianten. Verpakt in een hersluitbare 1 Kg zak.

Merk: Sonubaits
Soort: Grondvoer
Smaak: Black Bream
Inhoud: 1 Kg

Verkoopprijs: € 7.29

30 andere producten in dezelfde categorie: