Klanten beoordelen ons met een 8.4

Sonubaits Dutch Master Feeder Mix Brown

€8,99

€9,99

Bestel voor 16:00 en morgen in huis

S1780014

Sonubaits Dutch Master Feeder Mix Brown, een zoet lokvoer met actievere bestanddelen dan de Gold en Yellow mixen. Minder kleverig waar door het sneller uit de voerkorf komt. Met een koriander flouver voorzien. 

Meer details

Meer informatie

Sonubaits Dutch Master Feeder Mix Brown, een zoet lokvoer met actievere bestanddelen dan de Gold en Yellow mixen. Minder kleverig waar door het sneller uit de voerkorf komt. Met een koriander flouver voorzien. Met andere woorden een speciaal samengesteld lokvoer voor het gebruik met de voerkorf. Het voer heeft de juiste structuur en kleefkracht om veel aas te transporteren naar de voerplek, maar komt vervolgens makkelijk los uit de korf. De mix is geschikt voor alle watertypen.

Bereidingswijze: Dit sonubaits Feeder mixvoer is eenvoudig te bereiden. Voeg al mengend water toe tot de juiste vochtigheid is bereikt. Wacht nu zo'n 30 minuten zodat het water goed is ingetrokken. Voeg hierna eventueel nog wat extra water toe en duw het voer vervolgens door een zeef voor een perfect werking.

Merk: Sonubaits
Soort: Grondvoer
Smaak: Dutch Master Feeder Mix Brown
Inhoud: 2 Kg

Verkoopprijs: € 9.99

30 andere producten in dezelfde categorie: